Szemben az ismeretlen elkövetővel I. Helyzetkép a forenzikus DNS-fenotipizálás eredményeiről és korlátairól [Szerző által visszavonva] (Belügyi Szemle, 2021)
Szerző által visszavont tanulmány.
Keywords: forenzikus; DNS; fenotipizálás; genetika