A Becsületbíróság működésének helye és szerepe a fegyelemkezelés rendszerében (Belügyi Szemle, 2021)
A tanulmány bemutatja a rendvédelmi szerveknél 2016-tól bevezetett Becsületbíróság feladatkörét, rendszerét, valamint a szerzők – személyes szakmai tapasztalataik alapján – értékelik a jogintézmény első időszakának működését.
Keywords: Becsületbíróság; fegyelmi fenyítés; méltatlanság; eljárási tapasztalatok