A poligráf alkalmazása a német bíróságok ítélkezési gyakorlatában (Belügyi Szemle, 2019)
Németországban a szövetségi bíróság álláspontja szerint a poligráfos vizsgálat eredménye bizonyítékként nem értékelhető. Ezt a bíróságok egy része elfogadja, másik része elutasítja. A cikk szerzője betekintést nyújt a Német Szövetségi Bíróság ítélkezési gyakorlatáról a poligráf vizsgálatokkal kapcsolatban.
Keywords: poligráf; bíróság; Németország