Horst Herold, a modern kriminálföldrajz megalkotója (Belügyi Szemle, 2019)
A szerzők áttekintést nyújtanak a közelmúltban elhunyt Horst Herold örökségéről.
Keywords: kriminálföldrajz; Horst Herold; nekrológ