Az elektronikus adat mint a 7-5-1-es kriminalisztikai piramismodell építőköve (Belügyi Szemle, 2019)
A szerzők áttekintést mutatnak be a digitális adatok szerepéről a „7-5-1” kriminalisztikai azonosító piramis modellben.
Keywords: kriminalisztika; piramis modell; digitális adat