A büntetés lélektani dilemmájának megjelenése a társadalom tagjaiban és intézményeiben (Belügyi Szemle, 2019)
A szerző egy büntetés elemzést mutat be a viselkedéspszichológiában és a tanulási elméletben.
Keywords: büntetés; viselkedéspszichológia; tanulási elmélet