Útlevélfejlesztés a rendszerváltástól napjainkig (Belügyi Szemle, 2019)
A szerző áttekintést nyújt arról, hogyan fejlesztették útlevél biztonságot és a technológiát Magyarországon 1990 óta.
Keywords: útlevél; biztonság; technológia