A polgári nemzetbiztonsági szolgálatok speciális költségvetési és vagyon gazdálkodásának legfontosabb szabályai (Belügyi Szemle, 2019)
A szerzők áttekintést nyújtanak a magyarországi nemzetbiztonsági szolgálatok feladatairól, a fejlesztéseiről és a költségvetéséről, valamint a vagyonkezeléséről.
Keywords: nemzetbiztonsági szolgálatok; fejlesztés; vagyonkezelés