A kiskorúak online aktivitásának kriminológiai értelmezése, különös tekintettel az állam és a szülők szerepére (Belügyi Szemle, 2018)
A médiatanulmányok és a kriminológia összekapcsolásával a szerző áttekintést nyújt az ifjúsági online deviancia megelőzésének lehetőségeiről.
Keywords: kriminológia; kiskorúak; online deviancia