A formális jogértelmezés veszélyei a közlekedés körében (Belügyi Szemle, 2018)
A szerző áttekintést nyújt a büntetőjogi és közigazgatási közlekedési jog különböző megközelítéseiről.
Keywords: közlekedés; büntetőjog; közigazgatási jog