Magatartástudomány és kriminálpszichológia a rendészeti oktatásban (Belügyi Szemle, 2018)
A szerző áttekintést nyújt a kriminálpszichológia oktatás szerepéről a rendészeti oktatásban.
Keywords: rendészet; kriminálpszichológia; magatartástudomány