A lélek rendje, avagy milyen legyen a jövõ büntetés-végrehajtási tisztje? (Belügyi Szemle, 2018)
A szerző áttekintést nyújt a képzési filozófiájáról és az azt kiváltó büntetőpolitikai fejlesztésekről a Nemzeti Közszolgálati Egyetemen működő Rendészettudományi Karon.
Keywords: közszolgálat; büntetőpolitikai fejlesztések; képzési filozófia