A drónok rendészeti alkalmazási lehetõségei (Belügyi Szemle, 2018)
Óvatosan rámutatva a lehetséges veszélyekre, a szerző áttekintést nyújt a drónok rendészeti és bűnüldözési alkalmazásának vad mértékeiről.
Keywords: rendészet; drón; veszélyek