Az elektronikus hírközlési szolgáltatók együttmûködési kötelezettsége a büntetõeljárás során a gyakorlat tükrében (Belügyi Szemle, 2018)
A legfrissebb jogszabályi módosítások fényében a szerző áttekintést nyújt az elektronikus hírközlési szolgáltatók bűnüldözési célú adatkezelési kötelezettségeiről Magyarországon.
Keywords: adatkezelés; elektronikus hírközlés; büntetõeljárás