A kibertérben elkövetett vagyon elleni bûncselekmények nyomozásának egyes kérdései (Belügyi Szemle, 2018)
A szerző áttekintést nyújt a tulajdonnal szembeni kiberbűncselekmények kivizsgálásával kapcsolatos kihívások bűnügyi válaszairól.
Keywords: bűnügy; kiberbűnözés; kihívások