Elhárító mechanizmusok a rendészeti szervek működésében (Belügyi Szemle, 2018)
A szerző áttekintést nyújt a rendészeti szervekben működő elhárító mechanizmusokról.
Keywords: rendészet; rendszerelmélet; elhárító mechaniznusok