A sportrendészet helye és szerepe a sportigazgatás rendszerében (Belügyi Szemle, 2018)
A szerző áttekintést nyújt a sportrendészet szerepéről és felépítéséről a sportigazgatásban.
Keywords: rendészet; sport; igazgatás