Védői szemmel a büntetőeljárási törvényről (Belügyi Szemle, 2018)
A szerző bemutatja az új magyar büntetőeljárási kódex elemzését egy védőügyvéd szemével.
Keywords: büntetőeljárás; elemzés; védőügyvéd