Az első magyar sorozatgyilkos bérgyilkosságai II. (Belügyi Szemle, 2018)
A szerző áttekintést nyújt az első magyar sorozatgyilkos élettörténetéről: egy nő az 1920-as évek elején férfi identitást vett fel, és családjaik megbízásából férfiakat akasztott fel.
Keywords: sorozatgyilkos; bérgyilkosság; Magyarország