A kibervédelem fontossága a terrorelhárítás jelenlegi és jövőbeni rendszerében (Belügyi Szemle, 2018)
A szerző áttekintést nyújt a kiberbiztonság szerepéről és fejlődéséről a nemzetbiztonság területén, különös tekintettel a hírszerzésre, a kibervédelemre és megelőző felderítésre.
Keywords: kibervédelem; nemzetbiztonság; hírszerzés