Gyártásinyom-sajátosságok meghamisított gépkocsiérkezési naplón (Belügyi Szemle, 2018)
A szerző ismerteti a nyomszakértői kutatáson alapuló esettanulmányt a járműdokumentum és a dinamikus eszközjelek törvényszéki vizsgálata különös.
Keywords: esettanulmány; gépkocsiérkezési naplón; hamisítás