Fogvatartottak családi kapcsolatainak vizsgálata és azok megőrzésének, fejlesztésének lehetőségei (Belügyi Szemle, 2017)
A szerzők áttekintést nyújtanak a magyarországi fogvatartottak családi kapcsolatainak dinamikai kutatásáról.
Keywords: büntetés-végrehajtás; fogvatartott; családi kapcsolatok