A Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság bűnmegelőzési tevékenysége a Siklósi járásban (Belügyi Szemle, 2017)
A szerzők áttekintést nyújtanak a megyei rendőrség bűnmegelőzési tevékenységéről a magyarországi Siklósi járásban.
Keywords: bűnmegelőzés; rendőrség; Siklós