A közrend, közbiztonság javítása Heves megye hátrányos helyzetű településein (Belügyi Szemle, 2017)
A szerzők áttekintést nyújtanak a rendőrség által a közbiztonság javítása érdekében tett intézkedésekről a magyarországi Heves megye két hátrányos helyzetű falujában.
Keywords: közrend; közbiztonság; Heves megye