A bûnszervezetben történõ elkövetés megállapíthatóságának ítélkezési gyakorlata a kábítószer-bûnözés vonatkozásában 2. (Belügyi Szemle, 2017)
A szerző áttekintést nyújt a szervezett kábítószer-bűnözés ítélkezési gyakorlatáról Magyarországon.
Keywords: kábítószer-bûnözés; bűnszervezet; ítélkezési gyakorlat