Bõvebb gondolatok a határzárról (Belügyi Szemle, 2017)
A szerző áttekintést nyújt az államhatár illegális magyarországi átlépésének történetéről és aktuális fejleményeiről.
Keywords: illegális határátlépés; fejlemények; Magyarország