Az erdõtûz mint a terror egyik új formája (Belügyi Szemle, 2017)
A szerző áttekintést nyújt a közelmúltbeli erdőtűz esetekről Izraelben, ahol a gyújtogatás a terrorizmus egyik formája.
Keywords: terrorizmus; erdőtűz; Izrael