Golyósirónírások és bélyegzőlenyomatok vonalkereszteződéseinek vizsgálati lehetősége (Belügyi Szemle, 2017)
A szerző áttekintést nyújt arról, hogy a vizsgálati eszközök és módszerek hogyan használhatók az oldószeres tinta elemzéséhez.
Keywords: elemzés; oldószeres tinta; módszerek