A közlekedésrendészet feladata a közúti közlekedésben Rudnay Béla rendeletétől napjainkig (Belügyi Szemle, 2017)
A szerző áttekintést ad a közlekedésrendészet fejlődéséről a 19. század óta Magyarországon.
Keywords: közlekedésrendészet; fejlődés; Magyarország