Emberölések utófelderítésének tapasztalatai Bács-Kiskun megyében (Belügyi Szemle, 2017)
A szerző áttekintést nyújt a sikeres stratégiákról a közelmúltban újranyitott megoldatlan emberölési ügyeknél a magyarországi Bács-Kiskun megyében.
Keywords: emberölés; utófelderítés; stratégiák