Az illegális migráció megjelenése Zala megyében (Belügyi Szemle, 2016)
A szerző áttekintést nyújt a legutóbbi migrációs kihívásokkal kapcsolatos rendészeti válaszokról a magyarországi Zala megyében.
Keywords: migráció; rendészet; Zala megye