Bűnügyi sakkjátszma a kriminalisztikai princípiumok tükrében (Belügyi Szemle, 2016)
A szerző áttekintést nyújt a magyarországi kriminalisztikai és bűnügyi helyszínelésről.
Keywords: kriminalisztika; helyszínelés; Magyarország