A magyarországi nemzetközi jellegű szervezett bűnözés információáramlásának kutatási lehetőségei (Belügyi Szemle, 2016)
A szerző áttekintést nyújt arról, hogyan lehet információkat gyűjteni a magyarországi transznacionális szervezett bűnözésről.
Keywords: szervezett bűnözés; transznacionális; információk