A migráció rendészeti és egészségügyi aspektusai napjainkban (Belügyi Szemle, 2016)
A szerzők áttekintést nyújtanak a menekültekkel kapcsolatos kihívásokról és a tömeges migráció attitűdjeiről Magyarországon.
Keywords: migráció; kihívások; aspektusok