A kriminalisztikai hajvizsgálat szerepe és jelentősége a nyomozásban (Belügyi Szemle, 2016)
A szerző áttekintést nyújt arról, hogyan használják a hajképleteket a kriminalisztikai hajmorfológiában.
Keywords: hajvizsgálat; kriminalisztika; nyomozás