A 3D térszkenner működése, tapasztalatok, lehetséges további felhasználási területek (Belügyi Szemle, 2016)
A szerző áttekintést nyújt arról, hogyan használják az új digitális technológiát a kriminalisztikában.
Keywords: 3D térszkenner; új digitális technológia; kriminalisztika