Textilszálak jelentősége egy gázolási ügyben (Belügyi Szemle, 2016)
Egy adott magyar eset elemzésén keresztül a szerző áttekintést nyújt a kriminalisztika feltételes valószínűségének jogi eljáráson belüli felmérésének összetettségéről.
Keywords: feltételes valószínűség; kriminalisztika; esetelemzés