A szilárd erkölcsiség elvárása a rendvédelemben: egy lehetséges pszichológiai modell (Belügyi Szemle, 2016)
A szerzők pszichológiai modellt vázoltak fel a rendvédelmi tisztek etikai szokásainak feltérképezésére.
Keywords: rendvédelem; pszichológiai modell; etikai szokások