Gályapadból laboratóriumot: Tanulmányok Finszter Géza professzor tiszteletére (Belügyi Szemle, 2016)
Finszter Géza professzor 70. születésnapja tiszteletére jelent meg ez a tanulmánykötet. A kötet címe a professzor életpályájának azon fordulatára utal, amikor az állambiztonsági szolgálatnál kezdett jogászi tevékenységbe.
Keywords: Finszter Géza; életpálya; tanulmánykötet