A rendőrségi fegyverhasználat (Belügyi Szemle, 2016)
A szerző áttekintést nyújt a rendőrök lőfegyver használatának jogi és gyakorlati kereteiről Magyarországon.
Keywords: rendőrség; lőfegyver; keretrendszer