Kábítószerek és dizájnerdrogok a magyarországi kábítószerpiacon (Belügyi Szemle, 2016)
A szerző áttekinti a magyarországi kábítószer-előállítás legújabb tendenciáit és fejleményeit.
Keywords: kábítószer; tendenciák; Magyarország