A külterületek biztonsága is belügy: Három megye összefogása az élhetőbb tanyavilágért (Belügyi Szemle, 2016)
A szerző áttekintést ad egy nemrégiben a külterületen folytatott, rendőrségi együttműködésről szóló projektről.
Keywords: rendőrség; külterület; projekt