Gondolatok a vallási indíttatású terrorizmus ürügyén (Belügyi Szemle, 2015)
A szerző áttekintést nyújt a vallási indíttatású terrortámadásokról és a hatóságok lehetséges stratégiáiról.
Keywords: terrorizmus; vallás; hatósági stratégiák