Súlyponti kérdések a bankkártyával kapcsolatos bűncselekmények köréből (Belügyi Szemle, 2011)
A szerzők három fő kérdést vizsgálnak a bankkártyával kapcsolatos bűncselekmények körében: a bankkártya-hamisítás és a marketing útján elkövetett bankkártya-visszaélés halmazatát, a bankkártya-hamisítás elősegítését mint sui generis bűncselekményt, valamint a lehetetlen kísérlet problémáját.
Keywords: bankkártya-hamisítás; csalás; készpénz-helyettesítő