A közúti gépjármű-igazgatás kezdetei Magyarországon (Belügyi Szemle, 2011)
A cikk áttekintést nyújt a magyar közlekedési és járműigazgatás kezdeteiről.
Keywords: gépjármű-igazgatás; rendszám; forgalmi engedély