A Nyugati téri tragédia margójára (Belügyi Szemle, 2011)
A szerző a 2011-ben egy diszkóban történt, tinédzserek halálát okozó felháborító eset kapcsán egy régóta fennálló jogalkotási mulasztásra hívja fel a figyelmet, amely a közrendezvények biztonsági protokolljainak szabályozására vonatkozik. Rámutat arra, hogy hiányzik az általános felügyeleti hatóság, valamint hogy a magánbiztonsági cégeknek nincs megfelelő ösztönzőjük a jogszabályok betartására. Pozitív példaként említi a pécsi önkormányzat 2009-ben elfogadott rendeletét, amely e téren egyedülálló előrelépést jelentett.
Keywords: rendezvények; biztonság; Nyugati téri eset