A hónap eseményei az EU belügyi együttműködése terén (április) (Belügyi Szemle, 2011)
A szerző a 2011. évi április hónap eseményeit foglalja össze az EU belügyi együttműködése terén.
Keywords: terrorizmus; vagyon-visszaszerzés; számítástechnikai bűnözés