Az orvos szerepe a tizennyolc évesnél fiatalabb lányok elleni szexuális bűncselekmények bizonyításában (Belügyi Szemle, 2015)
A Debreceni Egyetem Orvos- és Egészségtudományi Centrumának Szülészeti és Nőgyógyászati Klinikájának Gyermeknőgyógyászati osztályán 1986 és 2006 között végzett kutatás alapján a szerző áttekintést nyújt a lánygyermekek szexuális bántalmazásának eseteiben Magyarországon alkalmazott nyomozati eljárásokról.
Keywords: szexuális bűncselekmények; gyermeknőgyógyászat; nyomozás