Viktimológia, közösségi és szituációs bűnmegelőzés (Belügyi Szemle, 2015)
A szerző áttekintést nyújt a bűnmegelőzés különféle formáiról és azok kapcsolatáról.
Keywords: viktimológia; bűnmegelőzés; Magyarország