A rendőrségi ügyeletesek képzésének megújítása (Belügyi Szemle, 2011)
Tizenhárom évnyi tapasztalattal a szolgálatban lévő rendőrök kommunikációs oktatásában a szerző módszertani reformokat sürget a rendőrképzésben. Komplex javaslatai összhangban állnak a demokratikus, európai szemléletű és szolgáltatásorientált modell elveivel, amelyet a 112-es segélyhívó szám szimbolizál.
Keywords: rendőrségi ügyelet; pályázat; képzés